top of page
Fotostudio Amsterdam productie fotograaf

OUR 
STORY

XYZ STUDIOS AMSTERDAM is ontstaan als creatieve broedplek voor kunstenaars en fotografen in het bruisende Amsterdam noord. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een moderne professionele fotostudio met limbo wand en eggshell cyclorama waarbij kwaliteit en service in een informele setting voorop staan. Wij geloven dat elke creatieveling de mogelijkheid verdient om zijn visie te kunnen vertalen naar hoogwaardige eindresultaten.

FOTOSTUDIO A van ca. 140m2 heeft een limbo wand van 6 meter breed. Met een werkvloer van 50 m2 is nagenoeg alles mogelijk bij het huren van een fotostudio van XYZ STUDIOS AMSTERDAM. 

FOTOSTUDIO B beschikt over een naadloze cyclorama/eggshell. Met een oppervlakte van ruim 300m2 is het de ideale locatie voor grotere foto shoots en producties. Niet alleen te gebruiken als fotostudio, maar ook voor merk activaties, product lanceringen en evenementen. 

Bekijk ook onze DIENSTEN (apparatuur verhuur, catering, crew sourcing en meer) om alle mogelijkheden te ontdekken.We denken graag met je mee zodat je het beste resultaat uit jouw fotoshoot en onze fotostudio kunt halen!

VRAGEN OVER EEN FOTOSTUDIO HUREN IN AMSTERDAM OF ONZE DIENSTEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!

bottom of page